Om oss

Fra 2016 inngår IKT Gruppen i Dustin Group

I et av verdens rikeste land så er det mulig å lene seg tilbake og være tilfredse. Men IKT Gruppen har ambisjoner om å utgjøre en forskjell. Vi er spesialister på IKT og ønsker å bruke vår kunnskapen til å løfte flest mulig bedrifter og friville organisasjoner til et nytt nivå.

Norge står i front i en verden hvor tele og data smelter sammen, en bransjeglidning som gjør at de fleste synes ting får for fort og at det blir vanskelig å orientere seg. Med høy kompetanse på både IT og tele så kan vi hjelpe din bedrift i dagens jungel av fremmedord og ny teknologi. Hos oss får du et heldekkende tilbud på produkter og tjenester. Vi hjelper deg med hele prosessen og hele IKT-spekteret. På denne måten så får du en leverandør som tar ansvar for alt.

IKT Gruppen samarbeider med de største og beste partnerne. Våre viktigste partnere er Microsoft, Broadnet og Alcatel-Lucent.

IKT Gruppen ble kåret til årets nykommer av Microsoft i 2014.

IKT Gruppen er Microsoft Silver Hosting, Microsoft Silver Devices and Deployment, Microsoft Silver Midmarket Solution Provider og Microsoft Gold Small and Midmarket Cloud Solutions.

IKT Gruppen er Broadnet gullpartner.

Gjennom eierskap i TCN har selskapet også tilgang på 200 tekniske ressurser spredt over hele Norge.

Visjon

Vi lever for å utgjøre en forskjell!

Mål

IKT Gruppen har som mål å ha så fornøyde kunder at de anbefaler oss videre!

Kultur

IKT Gruppen har en drøm om å bygge Norges beste vinnerkultur.

Våre grunnverdier

I – Innovasjon
K – Kvalitet
T – Troverdighet
G – Glede

IKT Gruppen sitt slagord

Vi gjør det vi sier vi skal gjøre!

I IKT Gruppen så sier vi endelig mandag! Vi som jobber her gjør ikke dette bare for å være på jobb fra 08:00 til 16:00. Vi gjør dette for at vi er stolte av det vi står for. Vi brenner for å utgjøre en forskjell. Våre kunder og partnere kan stole på at vi gjør det vi sier at vi skal gjøre – og aller helst litt bedre enn det vi lover. For å sikre

gjennomføring på våre visjoner, mål og verdier så har vi tidligere olympisk- og verdensmester Geir Karlstad som vår prestasjonsutvikler!

Kundene våre skal få hjelp til å velge de riktige løsningene, vi har ikke selgere – men rådgivere som leverer de beste produktene fra de beste leverandørene.

Thomas Hoelseth
partner IKTUtviklingen i teknologien, kombinert med finanskrisen gjør at alle regler i næringslivet blir omskrevet. Dette enorme mulighetsbilde vil IKT Gruppen ta tak i.

Fredrik Vetteren
daglig leder


IKT Gruppen er en av våre mest innovative partnere. I samspillet mellom Internett, IP-kommunikasjon og Skytjenester har IKT Gruppen tatt en unik posisjon i Norge. Broadnet ser frem til å vokse sammen med IKT Gruppen som den foretrukne leverandøren av fiber infrastruktur og som en enabler for attraktive IT-skytjenester

Thomas Amundsen
Leder Forhandlersalg i Broadnet


Styret:

  • Styremedlem, Geir Karlstad: En av verdens fremste langdistanseskøyteløpere på 80- og 90-tallet. I år 1986 til 1987 satte han verdensrekord på 10 000-meter 3 ganger, og senket i alt rekorden med over et halvt minutt. Disse vanvittige prestasjonene har Geir tatt med seg over i næringslivet som leder, selskapsutvikler og coach.
  • Styremedlem, Thomas Mellum: Tidligere medeier i Log Gruppen. Gründer av blant annet Officecom som er en av Norges største forhandlere av internettlinjer. Officecom har 6 erfarne rådgivere som leverer et bredt spekter innenfor IKT.
  • Styremedlem, Christian Bendiksen er partner i Brækhus Dege. Han kommer fra Schjødt hvor han var fagansvarlig for offentlige anskaffelser og arbeidet med konkurranserettslige prob