Noen av våre fornøyde kunder

IKT Gruppen har som mål å ha så fornøyde kunder at de anbefaler oss videre!
«Løten Malerverksted - IKT Gruppen sin første Office365 kunde»

«Vi i Løten malerverksted har fått levert nye pc-er og Office 365 fra IKT Gruppen. Alle tjenester ble utført av en representant fra dem, alt har gått på skinner fra dag en, ikke minst oppfølging da det gjelder spørsmål. Oppfølging i ettertid er det ingen ting å utsette på da dem både har ringt og tatt kontakt pr epost . Vi i Løten malerverksted merket ingen ting til nede tid, alt gikk som etter planene. Jeg har vært i kontakt med flere angående den løsningen vi har fått men ingen har vært i nærheten av dette. Hyggelige folk og det er viktig både for meg og mange andre der ute. Vi kan på det varmeste anbefale deres produkter.»


Raymond Berget
Daglig leder
tlf: 918 44 704

"Laks & Vildtcentralen AS"

 

Laks-& Vildtcentralen leverer kvalitetsvarer i økende takt og for over 250 millioner.

Deres spesialiteter er å skaffe det beste av sjømat fra alle verdenshjørner. De har også et omfattende utvalg av viltproduker, hvitt kjøtt, storfekjøtt, bær og andre gourmetartikler. Generasjoners erfaring har gitt de omfattende kunnskap om råvarene, og ikke minst behovet kundene har i et stadig mer krevende marked.

«Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal være sikret leveranser av topp kvalitet og spennende råvarer fra inn og utland» sier daglig leder og eier, Jan Katralen.

Med IKT Gruppen sine skypakker har de nå fått på plass en topp moderne IT plattform basert på Microsoft Office 365.
Laks- & Vildtcentralen har forlatt tidligere løsninger med flere ulike it-systemer og en imap-epostløsning til fordel for IKT Gruppen sine skypakker og Microsoft Office 365. Laks- & Vildtcentralen bruker Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online, Microsoft Lync Online, Microsoft Office Pro Plus og Microsoft Onedrive for business. Alt dette er installert og levert til avtalt tid og avtalt pris av IKT Gruppen.

Ferske kvalitetsvarer fortjener gode systemer

IKT Gruppen ble utfordret til å bidra til at dagens fangst skulle leveres enda raskere da rutinene på varemottaket var manuelle og kunne effektiviseres. Ved hjelp av SharePoint online, Excel og en iPad med vanntett deksel fant IKT Gruppen løsningen.
På denne måten kan administrasjonen oppdatere Excel-filene fra andre etasje, og de er hele tiden oppdatert på mottaket. Dagens fangst er nå enda ferskere når den kommer frem til byens beste restauranter.

Sikkerhet

Laks- & Vildtcentralen er opptatt av sikkerhet. Den er nå på et høyere nivå etter at IKT Gruppen har tatt helsesjekk og gjennomført installasjoner og nødvendige tiltak. Det jobbes på de til enhver tid siste versjoner av alle Office programmene, og backup er trygt lagret i skyen.

Det lille ekstra

Blync light er en statuslampe som viser samme tilgjengelighetsstatus som Lync, hvor du også kan også endre status manuelt. For Katralen ble den gode gamle varsellampen gjeninnført i en 2014-versjon. Den som i gamle dager lyste rødt utenfor kontoret når han var opptatt. I tillegg til det røde lyset i Lync, så lyser det igjen rødt på kontoret til Katralen. Han har nemlig installert sin egen Blync Light.

"Vi trengte i utgangspunktet en ny mail leverandør, men IKT Gruppen fremsto som en kompetent leverandør og forstod våre behov utover dette. Da de også fant frem det lille ekstra ble valget enkelt", avslutter Katralen.

 
Utviklet av Imaker as